5 september

Tack för en frasig morgon på Valvet!

Härligt surr (som det brukar vara) under våra frukostträffar. Position Eskilstuna snackade om vad de har på gång, ihop med sina medlemmar som är ”motorer” för Eskilstuna och ser till att det händer saker. Spana in initiativet Handla för Eskilstuna, galan Stolt värdskap och samarbetet med Ung Företagsamhet.

Vi checkade in hos vår partner MiJob. Vad har hänt sedan sist? Flyttlasset har gått från Torshälla till Klostergatan på norr i Eskilstuna och en spännande höst väntar, nu också med nystartade tjänsten outplacement.

Destination Eskilstuna peppade med en trailer för Kentpromenaden som evenemangschef Micke Lönngren berättade vidare om. Den digitala, audiovisuella ljudvandringen är ett avstamp i det som sedan blev Kent, där bandet själva synkat berättar sin story. ”Promenaden startar vid centralstationen i Eskilstuna och slutar vid Strömsholmen. Jag tror att det kan bli råhäftigt att gå även i december när snön faller” lyfter Micke.

Copyexperten Lena Zetterberg Björk, som sitter vid tangenterna bakom True Copy, delade sina favoritmetoder, tips för att inte bara nå ut – utan verkligen nå fram. Vem vill du nå? Vad ska de veta, känna och göra? Lenas bästa verktyg för att lyckas är inlevelse. Det engagerar. ”Bra copy är copy som gör jobbet, är det enkla och svåra svaret. Det handlar om att få mottagaren att göra saker, till exempel köpa, engagera och handla igen.” Lenas bok (Skriv för att nå fram – texter som engagerar och säljer) inspirerar och hjälper dig att arbeta strukturerat med copy.

MiE-styrelsens fokus har varit delat den senaste tiden: dagens frukost och Stora marknadsföringsdagen! Det ser vi fram emot och höjer ribban igen. Har du bokat biljett redan? Rusa in och gör det direkt annars, för en kraftfull dos av energi och kunskap: https://www.mie.se/stora-marknadsforingsdagen-2024/

Och du, hjälp oss gärna att tipsa andra om Stora marknadsföringsdagen den 17 oktober. För dig som är sugen på att haka på som sponsor står Charlotte Göthberg från eventbyrån Götman Event & Kommunikation AB i givakt.

Sugen på mer Vakna med MiE?

Vad bra, för vi har redan bokat upp nästa träff. Vi ses på Valvet torsdagen 14/11.

Nästa Vakna med MiE om:

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Anmäl dig här