Skip links

Carlssonmässing Production

Företag: Carlssonmässing Production

Ägare: Stina Carlsson & Maria Mässing

Antal anställda: 2

Kortfattat vad företaget gör:
– Vi hjälper företag att nå ut med rumsliga budskap och därmed stärka dess varumärke. Vi formger och producerar digitala rum, scenografier, utställningar, konceptdesign, event-inramningar och rumsliga budskap. Vi levererar från skiss till färdig produkt.

Varför ska man anlita er:
– Vi är kreativa, professionella och leveranssäkra. Med flera år i branschen har vi skapat ett stort kontaktnät och kan därmed leverera en helhetslösning samt ta oss an stora projekt.

Vad innebär bra marknadsföring för dig?
– Vi anser att bra marknadsföring är att ha ett starkt varumärke och en tydlig linje i allt man gör; allt från bemötande till digital marknadsföring. Våra kunder är våra ambassadörer så för oss är det superviktigt med ett gott renommé som därmed stärker vårt varumärke.

Varför är du medlem i MIE?
– Vi har precis blivit medlemmar. Vi är ett Eskilstunaföretag som få känner till i just Eskilstuna. Vi har nästan alltid jobbat mot Stockholm men besitter en kompetens som även behövs här. Vi behöver helt enkelt nätverka mer i vår hemstad och därför var ett medlemskap i marknadsföreningen ett självklart val. Vi är nya på att marknadsföra oss själva så vi hoppas kunna lära oss massor i kontakt med andra medlemmar.

X
X