Skip links

Digitalera AB

Företag: Digitalera AB

Ägare: Per Lind Forsberg

Antal anställda: 4

Namnet på den som svarar från företaget: Victoria Strid

Kortfattat vad företaget gör:

– Digitalera är en digitaliseringsbyrå som hjälper företag att anpassa, utveckla och förädla sin digitala närvaro och affär.

Varför ska man anlita er?

– Med en sällsynt kombination av kompetens och erfarenhet från både digital kommunikation, marknadsföring och teknik hjälper vi företag att uppnå sin fulla digitala potential. Det viktigaste för oss är att kunden blir nöjd, men minst lika viktigt att vi själva blir nöjda. Det är i de små detaljerna som helhetsupplevelsen sitter. Vi går gärna den extra milen för att lösa kundens problem, även om det ibland är utanför vårt åtagande.

Vad innebär bra marknadsföring för dig?

– Bra marknadsföring väcker känslor, är träffsäker och relevant. Personligen gillar jag när man lyckas balansera personlighet, humor och en samtida förankring.  Försvarsmaktens prisbelönta kampanj ”We Don’t Always March Straight” har alla komponenter för toppklass. Snygg copy och starkt budskap och ett viktigt ställningstagande.

Varför är du medlem i MIE?

– Marknadsföring är en av våra kärntjänster och MiE’s aktiviteter ger oss alltid en härlig dos av inspiration! Vi gillar nätverkandet och vårt deltagande är en viktig del för att synas lokalt och bygga relationer.

——

👉  Vi vill gärna lyfta dig som är medlem i Marknadsföreningen genom små mini-intervjuer under rubriken ”Medlem i fokus”. Är du också medlem och vill synas här? Hör av dig till oss via info@mie.se

X
X