Skip links

EN20 blir TV-show 3 december

Klart: EN20 blir TV-show 3 december

11 mars 16.00 tvingades arrangörsgruppen för Eskilstuna Näringsliv (EN20) ta det tuffa men helt riktiga beslutet att skjuta upp eventet på grund av smittspridningen av Covid-19. Detta beslut togs 14 timmar innan portarna skulle öppna på STIGA Sports Arena.

Resan efter har varit lång. Vi har länge haft en förhoppning om att kunna genomföra eventet 3 december inför publik. Med tanke på att restriktionerna fortfarande står kvar och att smittspridningen fortsätter är nu beslutet fattat att EN20 kommer att genomföras 3 december som en TV-show med allt vad det innebär. Vi kommer att slå på stort för att hylla näringslivet och inspireras!

Det är lite drygt två månader kvar vilket betyder hårt arbete för arrangörsgruppen och vi ber därför om att få återkomma löpande med hur detta kommer att arrangeras rent praktiskt i form av inspirationstalare, prisutdelningar, mat m.m.

Målbilden är given: Trots enorma svårigheter för oss och samhället i stort vill vi leverera ett EN20 ni sent ska glömma. Tillsammans gör vi något fantastiskt!

X
X