Skip links

Föreläsning 24 nov: Stärk dina affärsrelationer med LinkedIn

Om du jobbar med Business-to-business, B2B så får du inte missa möjligheterna med LinkedIn. Ett företags anställda är den bästa organiska ”kanalen” du kan få och på LinkedIn finns det stora möjligheter att lyckas med detta. LinkedIn går att använda på många olika sätt, med många olika syften; rekrytering, försäljning, hitta drömjobbet, professionellt nätverkande, kompetensutveckling, tankeledarskap, varumärkesbyggande, och mycket annat.

På föreläsningen den 24 november ger Rolf Lindström en överblick av var LinkedIn står idag och ger några exempel på olika sätt att jobba i plattformen. Rolf reder ut begrepp som social selling, social recruiting, employee advocacy och thought leadership. Du får också grundläggande fakta om hur algoritmerna fungerar. Avslutningsvis får du med dig några enkla tips som kan öka din synlighet på LinkedIn. Ta med alla dina frågor om LinkedIn, Rolf har (nästan) alla svar!

För vem?

Eventet är ett samarbete mellan MiE, Marknadsföreningen i Eskilstuna och MiV, Marknadsföreningen i Västerås. Medlemmarna från MiE är varmt välkomna att vara med på plats, eller följa föreläsningen via Zoom. Buss avgår från MdH Eskilstuna kl 16.15 och anländer MdH Västerås kl 16.55. Bussen är gratis för anställda och studenter på MdH. Övriga löser biljett. Mer information om gratisbuss, klicka här.

17.00 Incheckning
17.30 Föreläsning
18.30 Mat & mingel

Anmäl dig här senast den 23/11 kl 11.00. När du anmäler dig väljer du om du önskar delta fysiskt eller digitalt.

X
X