Skip links

Fyrklövern Ekonomi & Juridik AB

Företag: Fyrklövern Ekonomi & Juridik AB

Ägare: Privatägt av i huvudsak grundare med rötter i branschen

Antal anställda: 4 st i Eskilstuna, cirka 85 st totalt. Fyrklövern har kontor på 11 orter i Mellansverige från Linköping i söder till Uppsala i norr.

Kortfattat vad företaget gör:

– Vi erbjuder våra kunder ett brett utbud av ekonomi- och juridiktjänster. Via vårt ägande i Fyrtech AB hjälper vi även till med IT-tjänster och digitalisering.

Varför ska man anlita er?

– Vi är en mindre lokalt förankrad byrå med stora kompetensresurser. Fyrklövern är en fullservicebyrå där du får hjälp med det mesta inom ekonomi- och juridiktjänster till ett konkurrenskraftigt pris. Hos oss finns Auktoriserade redovisningskonsulter, Certifierade affärsrådgivare, skatte- och familjejurister.

Vad innebär bra marknadsföring för dig?

– En tydlig och enkel beskrivning av en tjänst eller produkt som på ett bra sätt fångar hur produkten/tjänsten tillgodoser ett identifierat behov.

Varför är du medlem i MIE?

– Vi vill utvidga vårt lokala nätverk genom ett aktivt deltagande och samtidigt dela med oss av det nätverk vi har. Genom att samarbeta lokalt, via att knyta nya kontakter och nätverkande tror vi på ett starkare företagande och näringsliv.


👉  Vi vill gärna lyfta dig som är medlem i Marknadsföreningen genom små mini-intervjuer under rubriken ”Medlem i fokus”. Är du också medlem och vill synas här? Hör av dig till oss via info@mie.se

X
X