Skip links

Sörmlands Media

Företag: Sörmlands Media
Ägare: NTM
Antal anställda: 104
Namnet på den som svarar från företaget: Jenny Hoflund Bergvall

Kortfattat vad företaget gör:
– Jobbar med lokal och trovärdig nyhetsförmedling i Eskilstuna och Sörmland 24/7 i flertalet plattformar och är den medieleverantör som når flest människor lokalt när du vill marknadsföra ditt företag.

Varför ska man anlita er?
– För att vi är ett trovärdigt media som har högst räckvidd i Eskilstuna när du vill nå ut med ditt budskap. Vi har flertalet kanaler och målgrupper som gör att vi har något att erbjuda för alla företag, det mindre eller det större.

Vad innebär bra marknadsföring för dig? Nämn gärna något gott exempel som du har spanat in!
– Bra marknadsföring handlar för mig om att man får effekt och resultat på sin investering, oavsett om det handlar om att sälja varor/tjänster eller förstärka/bygga varumärke. Jag gillar särskilt vår egen senaste kampanj som försöker trycka på vikten av vårt företagets ”varför”. Hur stor skillnad vi gör för Eskilstuna och dess invånare och att vi behöver er och att ni behöver oss.

Varför är du medlem i MIE?
– Jag tycker det är viktigt att stötta det lokala näringslivet och utbyta erfarenheter med andra lokalt men framförallt brinner jag och gänget på säljavdelningen att hjälpa företagarna att nå ut med sin marknadsföring till rätt målgrupp, i rätt kanal och i rätt tid för att skapa resultat och skillnad hos våra kunder. Vi säljer försäljning och är nöjda först när vår kund fått den effekt som önskas.

X
X