Skip links

Viaduct

Företag: Viaduct AB
Ägare: 6 st
Antal anställda: 22 st
Namn på den som svarar från företaget: Ann Nyström

Kortfattat vad företaget gör:
– Viaduct är ett IT-företag med specialområde e-handel och digitalisering. Vi hjälper företag att effektivisera sin affärskommunikation med kunder och leverantörer. Det kan exempelvis vara att ersätta pappersfakturor med elektroniska eller sälja sina varor och tjänster via en webbshop. Vi bygger även webblösningar för ärende- och dokumenthantering som exempelvis används av banker.

Varför ska man anlita er?
– Om man vill ha en partner som kan hjälpa till med att digitalisera hela flödet i affärsprocessen – inte bara fakturor utan kanske även ordrar, följesedlar och priskataloger. När man anlitar Viaduct är det som att få sin IT-avdelning på distans – man behöver inte ha kompetensen in-house och bygga affärskopplingarna själv mot kunder och leverantörer. Viaduct blir som en digital växel och tolk ut mot omvärlden som kan översätta affärsdokument mellan olika format och skicka korrekt till mottagaren. Detta gör att man kan spara tid och pengar med Viaducts lösningar. Att ersätta pappersfakturor mot digitala är också bra för miljön och sammanfaller bra med FN:s globala mål om hållbarhet i samhället.

Vad innebär bra marknadsföring för dig? Nämn gärna något gott exempel som du har spanat in!
– För Viaduct är kundnöjdheten viktig. Om kunderna är nöjda så sprids det vidare och blir ringar på vattnet. Vi har under åren haft som mål att vara snabba, flexibla som ett litet företag, men ha samma proffsighet och kompetens som ett stort. Det är en svår balansgång, men vi gör vårt yttersta varje dag för att lyckas.
Vi tror också på att försöka hålla en röd tråd i all marknadskommunikation så varumärket Viaduct blir tydligt. Vi försöker skapa samma känsla när man möter oss på hemsidan, i en annons, i en broschyr eller i verkligheten på vårt kontor. Detta är en process som vi jobbar med kontinuerligt och vi tycker att vi blir bättre och bättre för varje dag som går. Stora företag som Apple, Volvo och IKEA har varit duktiga på det genom åren.

Varför är du medlem i MIE?
– För Viaduct är det viktigt att synas och verka lokalt i Eskilstuna där vi har vårt huvudkontor. Vi har både många kunder här, men även samarbeten med näringsliv, föreningar, kommun och högskola som är viktiga att vårda. MIE är en av flera kanaler för oss att nå ut lokalt.

X
X